Wie schrijft hier?

Daan van der Meer

In sociale media, kunt u me bij mijn blog of op Twitter en Facebook en Instagram vinden. Dit artikel is lang geleden van en in een paar plaatsen is het nog nuttig.

Wanneer u een patiënt masseert, bent u in aanwezigheid van de patiënt. De massagelijst is een venster aan het menselijke lichaam. U kunt het raken, de massage voelen en de emoties van de patiënt in hun huid voelen. Heel wat dingen kunnen in een massagelijst gebeuren. Het is één van de belangrijkste gebieden dat een arts zijn werk zal kunnen doen. De patiënt is in de massagelijst, voelend de pijn, met hun rug, heupen, knieën, ellebogen, handen en lichaam in een verscheidenheid van posities. Als de rug van de patiënt in pijn is is het beter dat zij op een comfortabele lijst zitten. Een goede lijst zal de patiënt een comfortabel en comfortabel milieu, terwijl het ervoor zorgen geven dat u geen belangrijke details mist.

Toen ik deze Blog in 2015 begon, verwachtte ik niet dat het om zo groot zou groeien te zijn aangezien het is geworden. Maar ik was altijd benieuwd toen ik begon wat het volgende stadium zou zijn. Sinds 2015, ben ik vrij zeker dat het volgende stadium van mijn leven zeer speciale zal zijn, en ik zal om me meer op deze blog beginnen te concentreren. Mijn doel is u te voorzien van wat kennis en om u met uw massagelijst het winkelen te helpen te helpen. In de nabije toekomst, zult u een verbinding aan mijn Blog kunnen volgen. Maar ik zou willen toevoegen dat ik niet meer bij alle blogging en ik zal enkel op dit moment een klant zijn. Als u om het even welke vragen of suggesties hebt, te verlaten gelieve me een commentaar. Tot die tijd, hebben een zeer gelukkig en succesvol Nieuwjaar!

De blog bevat alle dingen over massagelijsten die u moet weten.

Ik was geboren in Amsterdam en bewoog me aan Nederland in 2010. Ik was geboren met een hartvoorwaarde en mijn papa was een werktuigkundige. Als kind dat ik heb gebruikt om hem op het werk dicht te bezoeken om aan hem te zijn. Ik was een actief kind in sporten, in school en op universiteit.

Op zijn 14 jaar begon ik massage in de school te bestuderen. In 2012 kreeg ik mijn eerste vergunning. In 2015 kreeg ik mijn doctoraal examen in massage. Het laatste ding dat ik ooit heb willen om doen was geworden een massagetherapeut maar sinds de eerste dagen van mijn massagecarrière ben ik hartstochtelijk geweest. In 2016 begon ik het Engels te bestuderen. Voor me is dit een hartstocht. Ik houd werkelijk van mijn hartstocht met anderen te leren en te delen. Voor dat ben ik zeer dankbaar voor mijn hartstocht. Ik begon deze blog omdat ik één of andere aanmoediging nodig heb. Ik ben niet dat goed een schrijver bij alle maar ik doe mijn beste mijn hartstocht uitdrukken.

Mijn motto is, „als u een massagelijst wilt, met een hogere classificatie koopt en de laagste prijs“ krijgt.

Een zeer belangrijk te kennen ding is dat er verscheidene redenen zijn de best-geschatte lijst voor u niet om te kiezen. Eerst, is de kwaliteit van de lijst belangrijk. Wij willen niet heel wat geld aan een lijst besteden die geen grote massageervaring zal geven. Het zelfde gaat voor de prijs, hoewel wij proberen om onze prijzen zoveel mogelijk beneden te houden. Ten tweede, moet de lijst makkelijk te gebruiken en schoon zijn. Ik adviseer gebruikend een handdoek, niet een hoofdkussengeval. Ten derde, moet de lijst een goede massage in een paar notulen geven. Dat betekent er twee dingen zijn: het moet comfortabel zijn en de massage moet een merkbaar effect op uw lichaam hebben. Als het te moeilijk is om de lijst te masseren, zal uw lichaam niet van het houden.